• Basisinformatie
  •   Geavanceerd zoeken
  • € 155.000,00

Cantal Homes - Cantal Homes - Mojacar Te Koop Appartement

1, Cantal Homes, Paseo del Mediterr?neo, Mojácar playa , ALMERIA

 Beschrijving

Nieuwe appartementen met 1 of 2 slaapkamers en 1 of 2 badkamers, ondergrondse parkeerplaats, berging en gemeenschappelijk zwembad, gelegen op de eerste lijn aan zee en het strand van Moj?car Playa.

Nieuwe appartementen met 1 of 2 slaapkamers en 1 of 2 badkamers, ondergrondse parkeerplaats, berging en gemeenschappelijk zwembad, gelegen op de eerste lijn aan zee en het strand van Mojácar Playa.

Cantal Homes, is een gesloten residentie, gelegen op de eerste lijn aan Mojácar Playa, slechts 2 wandelminuten van de boulevard en het strand. Dit complex bestaat uit 91 woningen, waarvan 4 exclusieve appartementen met 1 slaapkamer met grote tuinen op de begane grond of royale terrassen op de eerste verdieping. De overige appartementen, allemaal met 2 slaapkamers, zijn verdeeld over 3 blokken en vormen samen deze gesloten urbanisatie met gemeenschappelijke voorzieningen zoals een zwembad met een splash pool en aangelegde tuinen die uitnodigen tot een wandeling of om te relaxen.

Alle appartementen op de begane grond hebben een privé tuin en, afhankelijk van de ligging, in sommige gevallen een overdekt terras aan de voorzijde. De woningen op de hoger gelegen verdiepingen beschikken over grote terrassen waarvan sommige meer dan 40 m² en zijn dusdanig ontworpen dat ze een uitbreiding van de woning vormen, om te genieten van het geweldige klimaat van Mojácar gedurende het hele jaar. Als aanvulling op de grote terrassen hebben sommige penthouses, afhankelijk van het type, een schitterend privé dakterras waar u kunt genieten van het spectaculaire uitzicht.

Alle woningen zijn voorzien van een ingerichte keuken met apparatuur en airco. Het complex heeft 95 ondergrondse parkeerplaatsen en 91 bergingen. Daarnaast zijn er 5 commerciële ruimtes aan de voorzijde.

Cantal Homes is op een dusdanig manier ontworpen dat het gebruik maakt van de natuurlijke helling zodat de meeste woningen kunnen genieten van het prachtige uitzicht op zee. Met de maximale privacy en comfort voor de bewoners in gedachten, bieden de woningen aan de binnenzijde rust en intimiteit, gelegen aan de gemeenschappelijke ruimtes.

 Delen

Facebook   Twitter

 Kenmerken

Basisinformatie

Bed
2
Bad
2
Woonoppervlakte
75.00 M²

Landinformatie

Vierkante meter
75 M²

 voorzieningen

Algemene voorzieningen

Air conditioning warm/koud
Omheind perceel
Buitenverlichting
Electrische boiler
Zeezicht
Nieuwbouw
Parkeerplaats
Nabij winkels
Nabij bar/restaurant
Nabij zee / strand
Aangelegde tuin
Terras
Balkon
Keuken apparatuur
In dorp / stad
Aan de kust
Dubbel glas
Goed onderhouden
Douche

Gemeenschap voorzieningen

Gesloten urbanisatie
Buiten zwembad

 Plaats

 Video

 Vertel een vriend

       

  Vraag meer details aan